Back to Top

Joc de lumini, Penang, Malaezia

Joc de lumini, Penang, Malaezia

penang - pod - pictez cu lumina - malaezia

Sunt dimineți în care cerul este acoperit și regreți că nu ai dormit un pic mai mult, dimineți în care soarele iese răzleț de sub orizont dar fără a pigmenta atmosfera și sunt astfel de dimineți în care stai la picioarele unuia dintre cele mai mari poduri din lume fără prea multe speranțe și totul în jurul tău se colorează în magenta în timp ce un grup de fotografi face imagini cu lumină pictată. Te bagi și tu sfios printre ei și consideri că este una dintre acele dimineți bune, în care norocul a ținut cu tine.
Norocul, însă, nu vine să te trezească din somn. Dacă îți dorești foarte mult să faci ceva, orice, dacă ai o pasiune de orice fel, primul lucru pe care trebuie să îl faci pentru a ajunge acolo este să începi să faci pași în acea direcție. Trebuie doar să pui primul pas și deja ești foarte aproape…

Deși mereu am crezut că sunt tehnic, fotografia a scos la iveală partea mea artistică. Scriu despre ambele, aparatură și creativitate, sperând să inspir și pe alții la fel cum fotografia mă inspiră continuu pe mine.