Sus

Imprimă ce îți place

print - fotografie - lac - parc - tineretului - apus

Fotografia este pentru noi o pasiune şi facem asta să se reflecte în imaginile pe care le surprindem. Fiecare fotografie are propria ei poveste, fiecare imagine conține emoţiile şi trăirile fotografului în momentul în care a fost făcută.

Pentru a reliefa toate aceste lucruri și în varianta printată, fotografiile sunt tipărite şi înrămate de către noi, în studioul nostru, pe hârtie fine art de calitate superioară. Tipărirea se face într-un „mediu calibrat”, de la monitor la imprimantă, asigurându-vă astfel că fotografia va arăta pe hârtie exact aşa cum ne-am imaginat-o în momentul în care a fost surprinsă.

Deși credem cu tărie că imaginile de mici dimensiuni sunt mult mai puternice datorită sentimentului de intimitate pe care îl oferă, printurile se pot realiza în orice format, până la dimensiunea A2. Pentru dimensiuni mai mari, vom apela la un laborator specializat.

Dorinţa ta de a-ţi înfrumuseţa spaţiul de zi cu zi cu fotografiile pe care le surpindem este cea mai mare satisfacţie a noastră, așadar, dacă dorești să le ai tipărite și înrămate, tot ce trebuie să faci e să completezi formularul de contact de mai jos.