Sus

Despre noi

CreArtPhoto este rodul muncii a doi fotografi ce au pus, acum nu de mult, mâna pe aparat și s-au îndrăgostit de fotografie.

Toţi fotografii la început de drum văd imagini minunate făcute de alţii, se aşteaptă să meargă într-un loc frumos, să apese pe buton şi să imortalizeze o fotografie perfectă cu momentul în care a fost surprinsă. Ajung acasă şi sunt dezamăgiţi când văd rezultatul final. Asta îi descurajează din a mai încerca.

Noi nu ne-am dat bătuți și am insuflat unul altuia dorinţa de a învăţa şi explora prin fotografie lumea din jurul nostru. Mai mult decât atât, am ajuns să ne petrecem timpul liber capturând și prelucrând noi imagini.

Ușor, ușor am început să deprindem secretele artei fotografice și pe măsură ce am evoluat ne-am dorit să călătorim, să vedem și să simțim culturi noi, încercând să surprindem viziunea noastră asupra locurilor pe care le explorăm. Și așa, acum, vacanțele nu mai sunt zile întregi de stat la soare, ci săptămâni de descoperire.

Pe lângă imaginile pe care le surprindem cu fiecare nouă călătorie, încercăm să punem pe hârtie lucrurile interesante pe care le învățăm în fiecare zi și să împărtășim cu tine secretele locurilor pe care le vizităm. Așadar, găsești în articolele de pe blog impresii despre experiențiele pe care le trăim de-a lungul drumului și sperăm să te inspire în găsirea propriului tău drum fotografic.

Acest website împreună cu toate informațiile pe care le găsești în el au fost concepute exclusiv de noi, totul este personalizat și gândit pentru o experiență cât mai plăcută. Sperăm să te bucuri navigând prin el.